Magnolialaan 31. 9100 Sint-Niklaas.

Wil je meer info ? Bel ons!
    0486 795 002

×

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/f/1/artbe.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/1/f/1/artbe.be/httpd.www/includes/menu.inc).

WANDEN

Tegenwoordig wordt voor de niet-dragende binnenwanden in de woning- en appartementsbouw meer en meer geopteerd voor Gyproc-systeemwanden. Waarom ?

Een woning waarvan de ruimte-indeling gemakkelijk kan aangepast worden aan de veranderende gezinsbehoeftes (bijvoorbeeld meer of minder kinderen in huis) of aan de behoeftes van latere kopers wanneer je de woning verder verkoopt, heeft een belangrijke meerwaarde.

Binnen een zeer korte tijd, zonder al te veel breekwerk, zonder al te veel stof, vuil en lawaai in huis en bovendien gekoppeld aan een gunstig prijskaartje, kan het ruimtegebruik van de woning volledig aangepast worden.

ANDERE VOORDELEN:

Uitstekende geluidsisolatie : Gyproc-systeemwanden scoren op dat vlak veruit beter dan traditionele gemetste wanden. Ook dat is een meerwaarde !

KEUZEVRIJHEID:

bij de bouw van de woning of het appartement kan tot vrij laat in het traject beslist worden over de positie van deze binnenwanden.

DE LICHTE GYPROC-WANDEN:

betekenen vaak een kostenbesparing op vlak van funderingen en draagvloeren.

Het is een droge en snelle bouwmethode.

Er moet geen rekening gehouden worden met lange droogtijden – alles kan onmiddellijk afgewerkt worden.

De mogelijkheden qua opbouw met verschillende types platen, plaatdiktes of zelfs de stalen structuur zijn enorm uitgebreid. Zo is het best mogelijk om de Gyproc-wand zo sterk te maken dat er bijvoorbeeld ook zware keukenkasten aan kunnen opgehangen worden.

Leidingen en ook nieuwe domotica-toepassingen worden met gemak in de wanden geïntegreerd.

Naast het plafonneren en het plaatsen van wanden en verlaagd plafonds in gyproc, is ARTBE ook specialist in het isoleren van gevels. Om uw buitenmuren te isoleren, werken wij met harde panelen van thermische isolatie EPS ( uitgebreid polystyreen ).

Een keer dat de panelen op het gevel gefixeerd zijn, realiseren we een plamuursel voorzien van het rasterwerk met cimentering.

Tenslotte passen wij een primaire kleur toe en volgens uw smaak, zullen we een bepleisterende afwerking aanbieden in de kleur naar uw keuze.

Is het gevel van uw gebouw beschermd? In dit geval, verkiezen wij om de binnenmuren te isoleren.

Inderdaad, ARTBE geeft u gepersonaliseerde raad rekening houdend met de voorgeschreven isolatienormen volgens uw type gebouw.

Dus, wacht niet langer! Contacteer ons via email of bel ons direct via het nummer 0486 79 50 02.

ARTBE WANDEN MUR
ARTBE WANDEN MUR
ARTBE WANDEN MUR
ARTBE WANDEN MUR

Magnolialaan 31
9100 Sint-Niklaas

info@artbe.be

0486 795 002